AF ontwikkelt en produceert reinigings- en onderhoudsproducten voor computer-, kantoor- en multimedia-apparatuur. In het bijzonder speelt de hygiëne hier een belangrijke rol.

Touch screen

De AF lijn van screencleans biedt een uitgebreide range aan producten om je touchscreen te reinigen van vuil, stof en vingerafdrukken, bestaande uit doekjes, wipes, speciale kits en reissets.

Monitor/TV Screen Clean

De AF lijn bevat een uitgebreid assortiment speciale screencleans geschikt voor monitors, LCD, TFT en gevoelige schermen. AF’s screencleans garanderen veilige reiniging en smeervrije sprankelende resultaten. Kies uit de doekjes, sprays, reissets of super zachte doekjes om je scherm thuis, op kantoor of onderweg te reinigen.

Surface cleaning

Een zorgvuldig samengestelde lijn producten voor het veilig en efficiënt reinigen van alle type plastic en niet-poreuze oppervlakken.

Whiteboard cleaning

Een productlijn die voldoet aan de behoefte in het onderwijs en bedrijfsleven. Deze lijn biedt een effectieve oplossing voor het veilig en makkelijke reinigen van interactieve en traditionele whiteboards bij dagelijks gebruik.

Eco aware

Een zorgvuldig samengestelde lijn producten voor het veilig en efficiënt reinigen van alle type plastic en niet-poreuze oppervlakken.

Workspace

Onze moderne werkplek komt tegenwoordig in vele soorten en maten. AF biedt daarom een brede lijn aan producten voor het veilig en efficiënt reinigen van alle werkplek apparatuur waaronder PC’s, scanners, printers en meer.

Spraydusters

Spraydusters zijn perfect voor het reinigen van moeilijk bereikbare, niet toegankelijke plekken. De lijn bestaat uit een verscheidenheid aan omkeerbare en niet omkeerbare opties om stof en vuil weg te blazen. Alle AF spraydusters voldoen volledig aan de F-Gas regulering zoals geldt per 1 januari 2018.

Specialist Range

Deze lijn omvat geldautomaat, pinautomaat en card reiniging en een selectie van gehoorbescherming reinigingsproducten voor de PBM industrie.

IRC BV schone werkplek checklist

nieuws