Meng- en doseermachines voor ingiethars

Dit meng ľ en doseersysteem mengt en doseert snel en nauwkeurig, siliconen en polyuretaan en twee componenten, ingietharsen.

De gemengde ingiethars wordt telkens weer, zeer precies en luchtblazenvrij, ter beschikking gesteld. Handmatig of met een x en y tafel te gebruiken.

De twee componenten worden, met in het apparaat ge´ntegreerde opslagcontainers met nauwkeurige pompen, computer gestuurd, naar de doseerkop geleid. Hier tussenin bevind zich de statische, makkelijk uitwisselbare mengstaaf.

Toepassingen zijn:

Voordelen ten opzichte van handmatig mixen:

Afhankelijk van de te mengen giethars heeft u de beschikking over:

Voor polyuretaan is de uitvoering met roestvrij stalen reservoirs nodig vanwege de strenge luchtvochtigheid die in dit reservoir aanwezig dient te blijven. De reservoirs zijn in het systeem ge´ntegreerd en hebben een inhoud van 5 liter.

Voor siliconen giethars zijn er twee push-in aansluitingen, waar de reservoirs eenvoudig op kunnen worden aangesloten wat het aanvullen van nieuwe giethars vergemakkelijkt.

Kannen tot 10 liter, kunnen met speciale schroefdoppen in een houder, direct op het apparaat worden aangesloten. Grotere vaten kunnen worden aangesloten via slangen.

Besturing: